
Geräte und Zubehör
Taart met karamel en vanille
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
suiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
446.5 kcal /
1868.8 kJ
Eiweiß
3.9 g
Fett
25.9 g
Kohlenhydrate
49.8 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
15.3 g
Natrium
22.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Poedersuiker
5 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
Keine Bewertungen
Banketbakkersroom
15 Min