Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Karamelsaus
-
250
g suiker
oder 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Eiweiß
- 3.9 g
- Kohlenhydrate
- 49.8 g
- Fett
- 25.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15.3 g
- Ballaststoffe
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Glazuur
5min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Roomboterglazuur
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h