
Geräte und Zubehör
Lamsspiesjes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optional)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
385 kcal /
1611 kJ
Eiweiß
20 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
20 g
Ballaststoffe
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Vers pastadeeg
1 Std.
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Kokos Dahl
25 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min