Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
TM5 TM6

Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo

3.1 (63 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water
  • 2 tsp fine sea salt, or to taste
  • 500 g cauliflower florets (2 cm)
  • 250 g dried fettuccine
  • 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 30 g nutritional yeast flakes
  • 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
  • 15 g lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1929 kJ / 460 kcal
Eiweiß
17.5 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Fett
17.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte