Geräte und Zubehör
Beetroot and Halloumi Burgers
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Beetroot Burgers
-
bread torn in pieces100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked beetroot halved250 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
medium egg1
Chilli Jam
-
red peppers quartered300 g
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired3
-
caster sugar150 g
-
cider vinegar75 g
-
water35 g
Assembly
-
olive oil1 Tbsp
-
halloumi cheese sliced (1 cm)250 g
-
brioche burger buns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.3 g
Brennwert
2597 kJ /
617 kcal
Fett
21.2 g
Kohlenhydrate
73.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min