Mozzarella and Tomato Pancake Stack
TM6 TM5

Mozzarella and Tomato Pancake Stack

3.8 ( 23 Bewertungen )

Zutaten

Pancakes

  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    oder vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 125 g plain flour
  • 300 g whole milk
  • 2 medium eggs
  • 1 pinch fine sea salt

Tomato Sauce

  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions quartered
  • 60 g celery stalks cut in pieces
  • 15 g olive oil
  • 800 g tinned chopped tomatoes
  • 1 bay leaf
  • 1 tsp pomegranate molasses
  • 1 tsp tomato purée
  • 1 Tbsp unsalted butter
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Béchamel

  • 35 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
  • 35 g plain flour
  • 1 pinch ground nutmeg
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 425 g whole milk

Assembly

  • 240 g mozzarella cheese drained, diced (1 cm)
  • 1 bunch fresh basil leaves only, chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
457 kcal / 1909 kJ
Eiweiß
20.7 g
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
33.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte