Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
TM5 TM6

Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables

3.6 (7 Bewertung)

Zutaten

Velouté, Chicken and Steamed Vegetables

  • 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
  • 1 garlic clove (optional)
  • 1 oz olive oil
  • 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
  • 21 oz water
  • 2 ½ tsp salt, divided
  • 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
  • 17 oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
  • 2 tbsp soy sauce
  • ½ tsp fresh ground pepper
  • ½ tsp sweet paprika (optional)
  • 1 tbsp butter (optional)

Mustard Sauce

  • 2 oz cream cheese
  • 1 tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
  • 1 egg yolk, from large egg (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1745 kJ / 417 kcal / 1745 kJ / 417 kcal
Eiweiß
37 g / 37 g
Kohlenhydrate
26 g / 26 g
Fett
16 g / 16 g
Ballaststoffe
6.2 g / 6.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 83 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte