Geräte und Zubehör
Baked Spinach and Eggs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
655.2 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
1383.9 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Apple Tart
1 Std.
Apple Cake
1 Std.
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Cauliflower Gratin
55 Min