Pasta Salad with Trout and Vegetables
TM6 TM5

Pasta Salad with Trout and Vegetables

3.9 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 36 oz water
  • 7 oz white wine
  • 3 ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 ½ tsp salt
  • 14 oz skinless trout fillets
    oder 14 oz skinless salmon fillets
  • 7 oz frozen green peas
  • 8 ½ oz fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp
  • 1 garlic clove
  • 1 oz capers, rinsed
  • 3 oz pitted black olives
  • 13 oz cherry tomatoes, quartered or halved
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • ½ oz lemon juice (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1650.5 kJ / 394.5 kcal
Eiweiß
21.1 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Fett
13.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Ballaststoffe
4.4 g
Natrium
846.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte