Geräte und Zubehör
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
14 oz skinless salmon filletsskinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
846.2 mg
Eiweiß
21.1 g
Brennwert
1650.5 kJ /
394.5 kcal
Fett
13.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Ratatouille
40 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Spanish Rice
30 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min