Geräte und Zubehör
Cod with Citrus Butter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
lemon1
-
orange1
-
1 tsp fennel seedsanise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
439.6 mg
Eiweiß
45.1 g
Brennwert
1915 kJ /
457.7 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus Cream Soup
25 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min