Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 (43 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz light sesame oil
    oder 1 oz peanut oil
  • 3 ½ oz yellow onion, halved
  • 5 ½ oz carrots, cut into large pieces (1¾ in.)
  • 5 ½ oz bacon, cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (optional)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (optional)
    oder 1 stock cube (optional)
  • 12 ½ oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    oder 12 ½ oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 43 oz water
  • 14 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1999.9 kJ / 478 kcal
Eiweiß
15.3 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Fett
20.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Ballaststoffe
3.7 g
Natrium
664.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 97 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte