Geräte und Zubehör
Spicy Potatoes
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
920 kJ /
220 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chana Masala
45 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min