Geräte und Zubehör
Spicy Potatoes
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
920 kJ /
220 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Traditional Samosa
1 Std. 30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Onion Bhaji
45 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min