
Geräte und Zubehör
Spicy Potatoes
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
water1060 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
tomatoes large, quartered2
-
cumin seeds½ tsp
-
nigella seeds¼ tsp
-
fenugreek seeds¼ tsp
-
sunflower oil20 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
220 kcal /
920 kJ
Eiweiß
5 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Indian Vegetable Curry
50 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Vegetable Samosa Filling
30 Min
Chana Masala
45 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Chicken Saag
50 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min