
Geräte und Zubehör
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
576 kcal /
2400 kJ
Eiweiß
29 g
Fett
42 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Browned Turkey Strips
15 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min