Geräte und Zubehör
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 11 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
186.8 kJ /
44.6 kcal
Fett
2.1 g
Kohlenhydrate
5.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Ginger Sparkler
40 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Aïoli
5 Min