Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
TM6 TM5

Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip

4.4 (8 Bewertungen)

Zutaten

Persian Flatbread

  • 430 g water
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    oder 2 tsp dried yeast (8 g)
  • 10 g honey
  • 510 g strong white bread flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • polenta, coarsely ground, for dusting
  • oil, for greasing
  • bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 Tbsp sesame seeds
  • 2 Tbsp poppy seeds

Herb and Walnut Dip

  • 100 g walnuts, halved or chopped
  • 10 g fresh basil leaves
  • 5 g fresh tarragon leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
  • 200 g feta cheese, cut in pieces
  • 50 g olive oil

Nährwerte
pro 4 portions
Brennwert
17075 kJ / 4078 kcal
Eiweiß
117 g
Kohlenhydrate
403 g
Fett
214 g
Ballaststoffe
32 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte