Geräte und Zubehör
Potato Farls
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 pieces
Zutaten
-
water for steaming800 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward or Desiree), peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fresh chives cut in lengths (2 cm)6
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
-
baking powder¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
78.8 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
486.6 kJ /
116.3 kcal
Fett
5.2 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Rice pudding
1 Std.
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Banana Cream Pie
4 Std. 15 Min
Rice pudding
1 Std.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Onion Relish
5 Min
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min