Geräte und Zubehör
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
2598.3 kJ /
621 kcal
Fett
31.4 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
PEARS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min