
Geräte und Zubehör
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
12 slices
Zutaten
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
sunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
424 kcal /
1772 kJ
Eiweiß
8.4 g
Fett
26.2 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Chia Coconut Bread
2 Std. 40 Min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 Std. 20 Min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Chocolate Chilli Ice Cream
13 Std. 15 Min
Applesauce Cake
1 Std. 15 Min
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min