Geräte und Zubehör
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
12 slices
Zutaten
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
1772 kJ /
424 kcal
Fett
26.2 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Madeira Cake
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Carrot and Apple Cake
1 Std. 30 Min
Orange Biscuits
1 Std.
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 Std.
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Bara Brith
10 Std.