Geräte und Zubehör
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
12 slices
Zutaten
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
1772 kJ /
424 kcal
Fett
26.2 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Breakfast Bars
1 Std. 10 Min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 Std. 30 Min
Chewy Pistachio Biscuits
45 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Orange and Coconut Squares
35 Min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min
Pear and Walnut Cake
1 Std. 35 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.