Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
TM6 TM5

Baked Pappardelle - Pappardelle al forno

4.1 (17 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 300 g plain flour, plus extra for dusting
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 3 medium eggs

Ragù

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 70 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g onion, halved
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g beef mince, broken in pieces
  • 150 g pork mince, broken in pieces
  • 180 g water, plus extra for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g tomato purée
  • 5 - 6 fresh basil leaves
  • 1 fresh bay leaf
  • 1 pinch ground nutmeg
  • water

Assembly

  • 300 g ricotta cheese

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3979 kJ / 951 kcal
Eiweiß
58 g
Kohlenhydrate
65 g
Fett
49 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte