Geräte und Zubehör
Rustic Potatoes with Chorizo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), dividedPepper Jack cheese cubed (½ in.), divided5 oz
-
white onion quartered3 oz
-
fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish1 - 2 oz
-
chorizo cut into pieces (¼ in.)12 oz
-
red potatoes cut into pieces (½ in.)32 - 33 oz
-
water15 oz
-
unsalted butter cubed (½ in.)2 oz
-
whole milk1 oz
-
green onions cut on the bias (¼ in.), divided2 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
16 g
Brennwert
1615 kJ /
386 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Marsala
40 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Easy Amaretto Fudge
2 Std. 20 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min