
Geräte und Zubehör
Radish cakes
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
239 kcal /
1006 kJ
Eiweiß
12.1 g
Fett
9.2 g
Kohlenhydrate
26.7 g
Ballaststoffe
1.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Made in Taiwan
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mock Fin Soup
35 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 Std. 55 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Gado gado
1 Std.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Mapo tofu
15 Min