Hot and sour soup
TM6 TM5 TM31

Hot and sour soup

3.4 ( 32 Bewertungen )

Zutaten

  • 40 g dried black fungus (see Tips)
  • 1050 g water plus extra for soaking
  • 20 g oil
  • 2 - 3 fresh red chillies trimmed and cut into halves
  • 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
  • 150 g carrot cut into matchsticks
  • 100 g canned bamboo shoots drained and cut into thin strips
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 tsp arrowroot flour
  • 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 70 g Shaoxing wine
  • 40 g soy sauce
  • ½ - 1 tsp ground white pepper to taste
  • 2 eggs lightly beaten
  • 150 g silken tofu cut into thin strips
  • sesame oil for drizzling

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
312 kcal / 1310 kJ
Eiweiß
15.7 g
Fett
21.1 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Ballaststoffe
6.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte