Geräte und Zubehör
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 Tbsp
-
1 heaped tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal flour80 g
-
semolina, durum wheat240 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
46 g
Brennwert
4263 kJ /
1018 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
11 g
Kohlenhydrate
111 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Moroccan Flavours
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Pilau Rice
30 Min
Tandoori Marinade
10 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Pilau Rice
40 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min