Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
TM5 TM6

Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 4 garlic cloves
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp lemon juice
  • 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
  • 200 g cassava flour
  • 240 g onions, cut in pieces
  • 450 g tomatoes, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil
  • 800 g water
  • 200 g salt cod, soaked and drained
  • 400 g sweet potatoes, cut in slices
  • 400 g cassava root, cut in slices
  • 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2686.2 kJ / 642 kcal
Eiweiß
15 g
Kohlenhydrate
119 g
Fett
11 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte