Miso fish with green beans and chickpea puree
TM6

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g miso paste
  • 30 g sugar
  • 1 tbsp honey
    oder 1 tbsp mirin
  • 2 tbsp white wine
    oder 2 tbsp sake
  • 1 tbsp soy sauce
  • 4 tbsp sesame oil
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
  • 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
    oder 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
  • 300 g water
  • ½ tsp salt
  • 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
  • 300 g green beans, fresh or frozen

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2663 kJ / 636.5 kcal
Eiweiß
46.3 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Fett
29 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoffe
12.9 g
Natrium
1628.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte