Geräte und Zubehör
Mussels in white wine and cream sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mustard and dill vinaigrette
5 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min