
Geräte und Zubehör
Chicken casserole with saffron and orange
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 portions
Zutaten
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
chicken stock200 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
693 kcal /
2899 kJ
Eiweiß
52 g
Fett
42.5 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Ballaststoffe
3.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Focus on Poultry
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Indonesian Vegetable Spring Roll
Keine Bewertungen
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min