
Geräte und Zubehör
Pike perch fillets with fresh corn polenta
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),400 g
-
fish sauce (20 g)1 ½ tbsp
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange, preferably organic zest and juice1
-
water500 g
-
fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26 g
Brennwert
1461 kJ /
350 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
7.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Kashta cream
10 Min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Creamed spinach
15 Min
Veal in tuna sauce
13 Std.
Fish soup
40 Min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 Std. 20 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min