
Geräte und Zubehör
Cod with aïoli
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Aïoli
-
olive oil200 g
-
garlic cloves5
-
egg yolks2
-
mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
The cod and its garnish
-
cod fillets (approx. 120 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
salt4 pinches
-
ground Espelette pepper4 pinches
-
water800 g
-
turnip (approx. 1 turnip)150 - 200 g
-
raw crapaudine beetroot1
-
carrots350 - 400 g
Raw vegetable salad
-
shallot1
-
leek white part only30 g
-
celeriac30 g
-
olive oil100 g
-
freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
-
raw crapaudine beetroot cut in small cubes30 g
Assembly
-
lamb's lettuce20 g
-
red radishes cut in halves8
-
fresh parsley chopped12 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
964 kcal /
4032 kJ
Eiweiß
29 g
Fett
85 g
Kohlenhydrate
22 g
Ballaststoffe
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Provence on your table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Taramasalata
15 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Balsamic Reduction
20 Min
Veracruz Fish
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Turkey roulades with minted pea mash
Keine Bewertungen
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min