Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Advocaat
10 Min