Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
No ratings
Gekruide lamstaart
40 min
Matzeballen
No ratings
Oost-Europese brunch
No ratings
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 h
Asperge-langoustine terrine
10 h
Baba met rum
No ratings
Vastensoep
30 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
No ratings
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Crème anglaise
15 min