Geräte und Zubehör
Gevulde veggieslakken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
10 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
243 kJ /
58 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Paastuin
Keine Bewertungen
Groene smoothie
10 Min
Geroosterde bananen affogato
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min