Geräte und Zubehör
Tomatenmannetjes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.6 g
Brennwert
820 kJ /
196 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Garnituur van courgette
30 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Klassieke sabayon
15 Min