Kippenbouillon met broodknoedels
TM5 TM6

Kippenbouillon met broodknoedels

3.3 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
  • 250 g licht oudbakken broodjes, in stukken (2-3 cm),
    oder 250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm)
  • 80 g uien, gehalveerd
  • 6 takjes verse peterselie, blaadjes en stengeltjes
  • 25 g boter
  • 200 g melk
  • 3 eieren
  • 2 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • 1000 g water
  • 4 kippenvleugels (ong. 600 g)
  • 200 g gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2118 kJ / 506 kcal
Eiweiß
24 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
27 g
Ballaststoffe
3.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte