Geräte und Zubehör
Kippenbouillon met broodknoedels
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)40 g
-
250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm),licht oudbakken broodjes in stukken (2-3 cm),250 g
-
uien gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes en stengeltjes6 takjes
-
boter25 g
-
melk200 g
-
eieren3
-
zout2 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
water1000 g
-
kippenvleugels (ong. 600 g)4
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24 g
Brennwert
2118 kJ /
506 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Romige erwtensoep
40 Min