
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiweiß
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 39 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoffe
- 5.4 g
Alternative Rezepte
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Kimchi
51 Std.
Wonton soup
1 Std.
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min
Pork Buns (Nikuman)
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Pad Thai Noodles with Prawns
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Steamed Thai-style fish cakes
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Stir-fried Prawns with Spring Onions
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Pork with Black Bean Sauce
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Prawn wontons
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Taiwanese Steamed Buns
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