
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiweiß
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 39 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoffe
- 5.4 g
Alternative Rezepte
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Mistletoe Matcha Bread
2 Std. 30 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min