Geräte und Zubehör
Pork with Black Bean Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
ginger wine80 g
-
pork fillet trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)500 - 600 g
-
hoi sin sauce2 Tbsp
-
olive oil1 tsp
Black bean sauce
-
long red chilli (optional) deseeded if preferred½ - 1
-
garlic cloves2
-
tinned black beans400 g
-
60 g Tamari saucesoy sauce60 g
-
sesame oil1 tsp
-
1 Tbsp dry sherryShaoxing rice wine1 Tbsp
-
water80 g
-
palm sugar (1 cm cube), grated1 tsp
Rice and vegetables
-
white rice300 g
-
water900 g
-
tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds1 bunch
-
tinned bamboo shoots rinsed and drained (weight is pre-draining)230 g
-
spring onion trimmed and thinly sliced, for garnishing1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
33.8 g
Brennwert
1726 kJ /
411 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
9.7 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
QUICK AND EASY MEALS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Peking Chicken
45 Min
Lemon Chicken
20 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min