Geräte und Zubehör
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
52 g
Brennwert
7229.5 kJ /
1728 kcal
Fett
71 g
Kohlenhydrate
213 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Table for Two
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pogača (bread)
3 Std.
Baked Doughnuts
1 Std.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Spaghetti Bloody Brain
13 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Butter Biscuits
50 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 Std.
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min