Oat and Cashew Pasties
TM6 TM5

Oat and Cashew Pasties

5.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

Filling

  • 150 g rolled oats
  • water, for soaking
  • 100 g cashew nuts
  • 15 g fresh parsley
  • 150 g onions, quartered
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 50 g red peppers, cut in pieces
  • 50 g olive oil
  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp fine sea salt
  • 3 large eggs
  • 1 tsp dried oregano

Dough

  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 240 g unsalted butter, soft
    oder 240 g margarine
  • 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 3 egg yolks, beaten, for brushing

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
343 kJ / 82 kcal
Eiweiß
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Fett
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte