Geräte und Zubehör
Peppers stuffed with salted cod brandade
Zubereitung 25 Min
Gesamt 12 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.13 g
Brennwert
1712 kJ /
411 kcal
Fett
33.32 g
Kohlenhydrate
17.59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Spaetzle
35 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Sautéing Chicken Strips
Keine Bewertungen
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Millet
1 Std. 40 Min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Pumpkin soup
35 Min
Spiced nuts
45 Min
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min