Geräte und Zubehör
Gilthead bream baked in a salt crust
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
45.74 g
Brennwert
1268 kJ /
304 kcal
Fett
13.49 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Cream of chard soup
35 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Sweet Rice
1 Std.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min