Geräte und Zubehör
Tex-mex burger
Zubereitung 40 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
5 pieces
Zutaten
Burger buns
-
water50 g
-
fresh yeast10 g
-
milk50 g
-
caster sugar15 g
-
plain flour250 g
-
eggs2
-
butter40 g
-
fine salt1 pinch
-
sesame seeds1 tbsp
Barbecue sauce
-
shallots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
brown sugar50 g
-
tomato passata125 g
-
mustard2 tbsp
-
lemon juice (optional)1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Tex-mex burgers
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Mexican spice mix or any other spice mix of choice2 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
tomatoes diced150 g
-
canned sweetcorn kernels drained50 g
-
beef mince formed into 5 burger patties600 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)6 slices
-
salad leaves for garnishing30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
60 g
Brennwert
3377 kJ /
808 kcal
Fett
38 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Rustic bread
2 Std.
Chicken with rice
1 Std.
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Samke harra
35 Min
Dirt puddings
1 Std. 30 Min
Wholegrain hamburger buns
2 Std. 50 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Four Cheese Pizza
2 Std. 35 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min