Geräte und Zubehör
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
12 g
Brennwert
2050 kJ /
490 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Explore Morocco
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Vitality truffles
25 Min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 Std. 45 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Duck and cherry salad
45 Min
Pancetta and asparagus galettes
1 Std. 5 Min
Fruit and nut muesli
10 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min