Geräte und Zubehör
Salted chocolate and date caramels
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
20 pieces
Zutaten
Date caramels
-
pitted dates350 g
-
boiling water500 g
-
coconut oil30 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling1 pinch
-
natural vanilla extract or scraped seeds of ½ vanilla pod1 tsp
Ganache
-
dark chocolate in pieces100 g
-
cream80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
322 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Ghostly Pizza
1 Std. 45 Min
Spinach and Feta Muffins
30 Min
Almond Butter
5 Min
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2 Std. 15 Min
Cashew Bread French Toast
1 Std. 40 Min
Black Bean Brownies
35 Min
Chewy Pistachio Biscuits
45 Min
Chocolate Digestives
1 Std. 10 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Date and Pecan Protein Balls
10 Min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 Min