Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
egg, large (65-70 g) cold6
-
water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour255 g
-
olive oil30 g
-
water115 g
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour for flouring
Egg Salad
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
shallot15 g
-
sour cream, any type30 g
-
mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
chive, fresh (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
254.6 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
678.8 kJ /
162.2 kcal
Fett
7.3 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our TABLE
22 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Mini Green Shakshukas
Keine Bewertungen
Prawn Glass Noodles
30 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Keine Bewertungen
Waffles
25 Min
Halloween Dipped Apples
50 Min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10 Min
Hokkaido Cupcakes
45 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
French Toast with Vanilla Sabayon
20 Min