
Geräte und Zubehör
Red mullet couscous with peppers
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
liquid fish stock250 g
-
lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
583 kcal /
2439 kJ
Eiweiß
35 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
75 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Explore Morocco
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz

Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz