Red mullet couscous with peppers
TM6 TM5 TM31

Red mullet couscous with peppers

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 450 g red peppers cut into large pieces
  • 280 g yellow peppers cut into large pieces
  • 220 g green peppers cut into large pieces
  • 250 g liquid fish stock
    oder ½ fish stock cube (for 0.5 l) dissolved in 250 g water
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
  • 300 g couscous
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 pinch salt adjust to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper adjust to taste
  • 350 g water
  • 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
  • 15 g fresh coriander finely chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
583 kcal / 2439 kJ
Eiweiß
35 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
75 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte