Geräte und Zubehör
Tempeh Bolognaise
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
shallot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
courgette cut in pieces (approx. 115 g)½
-
carrot cut in pieces (approx. 135 g)1
-
tomato purée40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
vegetarian hard cheese, shaved, for servingParmesan cheese shaved, for serving50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
994 kJ /
236 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Vegan Gravy
45 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min