Geräte und Zubehör
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Rice
-
water1300 g
-
unsalted butter, dicedolive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice300 g
Chicken Curry
-
garlic clove1
-
onions to taste100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
Thai red curry paste100 g
-
coconut milk400 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in bite-sized pieces400 g
-
carrots cut in bite-sized pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1317.7 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
3685 kJ /
878 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
89 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Chilli con Carne
40 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min