Geräte und Zubehör
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)200 g
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt or to taste3 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sugar1 tsp
-
milk300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1288 mg
Eiweiß
47 g
Brennwert
2235 kJ /
534 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min