Geräte und Zubehör
Creamy capsicum and zucchini soup
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)300 g
-
zucchini 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)300 g
-
olive oil40 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
cayenne pepper1 pinch
-
water500 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
129.9 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
740.8 kJ /
176.3 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Zucchini
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Minestrone
40 Min
Zucchini soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min