Geräte und Zubehör
Basisbouillon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Eiweiß
10.55 g
Brennwert
363 kJ /
87 kcal
Fett
1.97 g
Ballaststoffe
1.36 g
Kohlenhydrate
6.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Noedelsoep
35 Min
Borscht
50 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Basis kippenbouillon
35 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Groentensoep
35 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min