
Geräte und Zubehör
Vastensoep
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik , gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie , ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1259 kJ /
301 kcal
Eiweiß
16.05 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Fett
20.65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Hot dogs
35 Min