Geräte und Zubehör
Vastensoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16.05 g
Brennwert
1259 kJ /
301 kcal
Fett
20.65 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Pre-workout Kokosrepen
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Antioxidantenboost
10 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min