Thai Curry Noodles
TM6 TM5

Thai Curry Noodles

3.4 (57 Bewertungen)

Zutaten

  • ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
  • 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
  • hot water, to cover and soak noodles
  • 1 oz coconut oil
  • 4 oz onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 4 oz water
  • 4 oz Thai red curry paste
  • ½ oz soy sauce
  • 2 tsp coconut sugar, optional
  • 4 oz red bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz yellow bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz snow peas, halved lengthways
  • ½ oz lime juice
    oder ½ oz rice wine vinegar
  • 2 tbsp toasted sesame seeds

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2394.1 kJ / 572.2 kcal
Eiweiß
10.5 g
Kohlenhydrate
69.6 g
Fett
24.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Ballaststoffe
6.3 g
Natrium
461.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte