Geräte und Zubehör
Carrot, Feta and Mint Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
864 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
916 kJ /
219 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holidays at Home
28 Rezepte
USA
USA
Sensational Side Dishes
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Peach and Almond Ice Cream
8 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min